tirsdag 30. desember 2014

Hei igjen!

Bloggfunksjonen på den nye siden har dessverre sine mangler, og jeg velger derfor å fortsette bloggingen her igjen- i hvert fall for nå. :-)

Hva er vel bedre enn å starte bloggen igjen med et tilbakeblikk på året som har gått? 2014 er snart over, og vi har ikke mer action på programmet dette året. Men for et år det har vært! Året som 1-åring er snart over, og her er hvordan det har artet seg:

Vi startet året med debut, seier og opprykk i klasse 2. Fortsatte en måned senere med seier og opprykk i LP3- Valpisen min ble elitehund 12 måneder gammel! Vi kom etter dette også med i rekruttroppen 2014, bare 12mnd gammel. Første elitestarten var NM da han nettopp var blitt 16 måneder. Det resulterte i to uheldige nuller- han mistet neseprøven på veien inn, og han havnet på rutebåndet. Vi hadde en 8er, resten 9, 9,5 og 10!

Neste ut var landskampen i Karlskoga mot de svenske rekruttene. Vi fikk noen kjipe greier underveis, men reddet oss inn til en fjerde plass, som andre beste nordmann! Vi leverte! Lille Valpisen min på 17 måneder!

Det skjedde lite på hundefronten i høst, lite og ingen trening. Vi har derimot hatt en del kurs, og reist rundt i landet,Valpis har fått reise med både med båt og fly. Det har vært mange kule folk og hunder, og mange fine dager med hundetrening! Utrolig moro! For en måned siden satte vi i gang med ferskt mot på forberedelsene mot uttaksstevnene 2015. Først ut var Ølen 27/12, der Valpis etter 8 timer i bilen går en liten tur, og velter seg i senga med meg og snorker videre, står opp neste morgen og går ut på banen og leverer vinnerprogrammet. Video her: https://www.youtube.com/watch?v=Zw94IVQo8uE

Ellers har vår flinke sponsor og elev Ole Gunnar Brovig med Mira, begge representanter for Flakkefossen Kennel og Hundeutstyr debutert med opprykk til klasse 2! Gratulerer!

For et fint år vi har hatt! Jeg gleder meg til 2015 med verdens beste, ikke lenger lille, men store Valpis. :-)

Godt nyttår alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en tilbakemelding!