mandag 11. juni 2012

Takk til danske treningskompiser!

Jeg har nemlig funnet denne! Og selvfølgelig for fine treninger. :-)Har nettopp hatt fire dager i Danmark v. Nina Krüger, kjempekoselig og utviklende! Cirka har vært fantastisk og stått på åtte timer om dagen- jeg har vært så trett i hodet at det har snurret litt rundt. Men på hotellrommet etter et par timers hvile har hun vært på'n igjen, og spurt pent om ikke vi skal finne på noe kult. Trene for eksempel.

Konkurransetreningene går kjempefint, det er godt oppmøte, god stemning og masse god hundetrening! :-) Neste samling er lørdag 16. Det er opprettet en facebook-gruppe for samlingene: LP-Grimstad.

Nå skal tiden gå med til hjemmelekser, teoretisk og praktisk, løpshest og innkjøring av unghest, to barn, konkurransesamlinger, og skriblerier til artikler til canis og bloggen så klart. :-) Gleder meg til alt sammen- jeg har et herlig liv! :-)

3 kommentarer:

 1. Funker den til vom og hundemat?

  SvarSlett
 2. Ja, men leverpostei ble visst litt hardt og ble blandet ut med youghurt naturell :-p Hvilket forøvrig Cirka slukte med stor apetitt. Snille danskene! :-)

  SvarSlett
 3. Den var fiffig! Jeg har fundert på om det går ann å vaske en tannpastatube og gaffateipe den igjen. Men dette er jo MYE greiere;D

  Har du bestilt/testet?

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en tilbakemelding!