torsdag 28. mars 2013

Blir bedre kjent med Blink

SUPERFORNØYD med ham treningsmessig. Ting går bare fortere og fortere, og innimellom så fort at jeg såvidt rekker å henge med. Bare å komme på en ting som å rygge rundt deg, det er jo sånt som egentlig ikke ligger helt på atferdsrepotoaret før det er trent? Kjente jeg ble litt gang i maska da han plutselig føk rundt meg baklengs i håp om et klikk. Hvor kom det fra??

Litt mindre fornøyd med at han stakk bort i naboens barneselskap da jeg snudde ryggen til, og hadde det superkult. Kids er nemlig så GØØØØY!! De bråker og løper og er altså så fantastiske. Han fikk det helt som han ville på tur i dag, han nappet votten til Selma og hoppet rundt henne akkurat utenfor rekkevidde. Hun gav på og gjorde sitt beste for å fange den igjen, og desto hardere hun prøvde, desto gøyere ble det. Litt dårlig gjort av mammaen å stå på avstand og le, men det var fornøyelig å se på. Glad ikke Selma kan banne.


1 kommentar:

  1. Hahahahaha :D Syntes jeg ser en illsint Selma! Så moro at Blink tar ting så fort :)! I dag har Diva virkelig våknet. Hun river i alt hun kan finne, masse ramp! Det må jo være et tegn på at hun føler seg tryggere, så i dag får vi reise rundt litt tror jeg:)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en tilbakemelding!