mandag 25. februar 2013

En hundebutikk med service, utvalg OG gode priser!

Jeg er en vanskelig kunde. Eller, som i at jeg vet hva jeg vil ha. En tur til Sørlandsparken Hund og Katt i dag gjorde en vriompeis lykkelig glad for at det finnes denne type butikker (fremdeles)!

Leker til valpen som ankommer om snaue tre uker var på programmet. Tidligere har denne butikken holdt høy standard på alt, også prisene. Men de har begynt å holde tritt med markedet, jeg tror man må over på nettbutikker nå, for å slå prisene her. Da de i tillegg gav meg 10% på et allerede rimelig vari kennel flybur ble jeg ikke noe mindre blid.

Jeg kom på flere ting jeg ikke har, som langline i 4mm, og det hadde ikke butikken heller. Men nada problemas, de bestilte inn og jeg kunne hente i slutten av neste uke! Det beste er at de har godt utvalg, innen det meste. Metallapporter, bitearmer, seler, halsbånd og koppel i alle farger og utforminger, masse leker, hyllevis med snacks og for. Er det noe de ikke har, så bestiller de inn! Me love it! Jeg bare ELSKER å føle at jeg har gjort en god handel. Nesten like mye som jeg verdsetter følelsen av flunkende nytt bikkjeutstyr mellom hendene, helt og rent, med fungerende pip. ;-)

Forresten. Cirka er et pipedyr. Og jeg fant en genial sak, en draleke med tau i endene som hyler når man DRAR den fra hverandre. Sikkert fin å motivere enkelte hunder til mer kamp med. Sånne kjøp er kule :-p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en tilbakemelding!